Gratis professionele stofzuigers

Een gewassen auto blinkend van het poetsen is natuurlijk een prachtig gezicht. Tijdens het rijden ziet u echter vooral de binnenkant. Maak uw bezoek aan Mikey’s Carwash Zwijndrecht daarom compleet en vergeet niet om ook het interieur van uw wagen een goede schoonmaakbeurt te geven met behulp van een van onze gratis stofzuigers.

Bij Mikey’s Carwash Zwijndrecht is een stofzuigerplein van ruim 800m² met 19 plekken die elk minimaal 4 meter breed om schade tijdens het stofzuigen te voorkomen. Ook is er een zeer brede stofzuigplek voor minder valide bezoekers ingericht en is er gedacht aan perslucht voor de kleine vuildeeltjes op moeilijk bereikbare plekken.

De krachtige professionele stofzuigers, van Ergox, zijn speciaal ontworpen voor het effectief reinigen van uw wagen, d.m.v een centraal vacuüm systeem. Kom daarom snel langs in Bij Mikey’s Carwash in Zwijndrecht langs de A16 om uw auto weer helemaal schoon en stofvrij te zuigen.

Op het stofzuigplein zijn 2 doekjesautomaten aanwezig waaruit u cockpitdoeken, ruitendoeken, interieurhandschoenen en droogdoeken kunt aanschaffen, waarbij u ook contactloos kunt betalen met uw pinpas.

Gratis Stofzuigen
Gratis Mattenreinigen
Gratis bandenpompen
Geen wachttijden
Gloednieuwe carwash
Waspas korting!
  • Vriendelijk personeel die professioneel je auto wast, eerst de velgen worden ingespoten, daarna word het grove vuil er a... Lees verder
  • Lange wasstraat voor schone auto en aardige mensen. Top locatie.
  • Vriendelijk personeel, fijne overdekte plaats om te stofzuigen (gratis) . Droog blazers bij de stofzuigers zou een perfe... Lees verder