Mattenreiniger

Als er een onderdeel van uw auto snel vies wordt, dan zijn het de vloermatten! Hier plaatst u immers uw schoenen op die menig straatvuil of modder met zich mee naar binnen kunnen nemen. Traditioneel worden matten schoongemaakt door ze eens goed uit te kloppen, en daarom bieden wij geheel gratis mattenreinigen aan bij onze Mikeys Carwash Zwijndrecht. Mochten de matten hier echter niet schoon genoeg door worden, of bent u fysiek niet helemaal in staat om met de hand de matten uit te kloppen, dan hebben we de juiste oplossing voor u klaar staan: de mattenreiniger.

Gratis uw mattenreinigen

Wanneer u uw wagen heeft laten wassen en deze weer als nieuw uit onze wasstraat komt, uw de binnenkant binnen enkele minuten heeft gereinigd met onze krachtige stofzuigers dan hebben we ook voor de matten van uw wagen, die doorgaans een behoorlijke klus zijn weer netjes schoon te krijgen naast de mattenkloppers ook een prachtige mattenwasser waar u gratis gebruik van kunt maken!

Met de Mattenwasser kunt u eenvoudig de matten van uw wagen borstelen en zuigen. De mattenwasser heeft is eenvoudig in gebruik en niet geheel onbelangrijk ook erg milieuvriendelijk, omdat er wordt gereinigd zonder gebruik van chemicali├źn.

Gratis Stofzuigen
Gratis Mattenreinigen
Gratis bandenpompen
Geen wachttijden
Gloednieuwe carwash
Waspas korting!