Gratis mattenreinigen bij Mikeys Carwash Zwijndrecht

De matten op de vloer van uw wagen zijn vaak het eerste slachtoffer van straatvuil, modder, kruimels en stof. Stofzuigen met een van onze acht gratis stofzuigers kan uitkomst bieden. Soms gaat er echter niets boven het ouderwets uitkloppen van uw vloermatten met behulp van een van onze gratis mattenreinigen.


Klop het vuil weg

In de meeste auto’s is het mogelijk om de matten los te maken van de vloer, zodat u ze kunt uitkloppen. Om uw matten optimaal uit te kunnen kloppen heeft u een stevig maar ook vuil doorlatend oppervlak nodig. Dit is precies waar onze gratis mattenreinigen voor zijn ontworpen. Met een aantal ferme klappen tegen het oppervlak kunt u zelfs het meest hardnekkige vuil loskrijgen. In veel gevallen is dit een betere methode dan bijvoorbeeld wassen met water en zeep. Rijden met een vochtige vloermat kan immers gevaar opleveren, wanneer uw voeten van de pedalen kunnen slippen.

Gratis en bereikbaar mattenreinigen

Hoewel wij verschillende professionele mattenreinigen hebben laten plaatsen bij Mikeys Carwash Zwijndrecht, kunt u er volledig kosteloos van gebruik maken om uw matten te reinigen. Naast het uitkloppen van uw matten kunt u bij ons ook gratis stofzuigen, gratis banden oppompen of gebruik maken van een van onze hypermoderne wasstraten. Zijn de matten na het kloppen nog niet schoon genoeg, of bent u daar fysiek niet toe in staat? Geen probleem, wij bieden ook een volledig automatische mattenreiniger aan. U vindt ons al op 20 minuten rijden vanaf Rotterdam in Zwijndrecht, vlak naast de A16.

Mattenreiniger

Als er een onderdeel van uw auto snel vies wordt, dan zijn het de vloermatten! Hier plaatst u immers uw schoenen op die menig straatvuil of modder met zich mee naar binnen kunnen nemen. Traditioneel worden matten schoongemaakt door ze eens goed uit te kloppen, en daarom bieden wij geheel gratis mattenreinigen aan bij onze Mikeys Carwash Zwijndrecht. Mochten de matten hier echter niet schoon genoeg door worden, of bent u fysiek niet helemaal in staat om met de hand de matten uit te kloppen, dan hebben we de juiste oplossing voor u klaar staan: de mattenreiniger.