Gratis bandenspanning meten en banden oppompen bij Mikeys Carwash Zwijndrecht

Heeft u uw wagen weer blinkend schoon gewassen in onze moderne wasstraat? Alle modder uit uw vloermatten geklopt en ze heerlijk laten reinigen in de mattenreiniger? Vergeet dan niet nog even de bandenspanning te meten! Bij ons kunt u geheel gratis terecht om uw banden op te pompen met onze persluchtinstallatie.

De juiste bandenspanning

Het is belangrijk om regelmatig uw bandenspanning te controleren. Zo gaan uw banden langer mee en rijdt u bovendien veiliger en comfortabeler. Te hard opgeblazen banden zorgen ervoor dat minder band oppervlak contact maakt met het wegdek, zodat u een slechtere wegligging heeft. Hierdoor bestaat er een grotere kans op slippen bij remmen en bochten en bovendien rijdt u minder comfortabel door slechtere vering. Als uw banden echter te zacht zijn opgepompt dan maakt teveel band oppervlak contact met het wegdek. Hierdoor slijten uw banden sneller en kunnen ze bovendien oververhitten, wat gevaarlijke situaties kan opleveren.

Comfort en veiligheid

Het wordt over het algemeen aangeraden om minimaal één keer per maand uw bandenspanning te controleren. De juiste bandenspanning staat aangegeven op uw banden of in de handleiding van uw auto. Dit voorkomt gevaarlijke situaties, draagt bij aan uw rijcomfort en bespaart u bovendien de kosten voor het vervangen van te snel versleten banden. Gelukkig kunt u bij Mikey’s Carwash Zwijndrecht geheel gratis terecht voor het controleren en oppompen van al uw banden. Gelegen vlak langs de A16 nabij het centrum van Zwijndrecht bent u ook vanaf Rotterdam of Dordrecht slechts een kort ritje verwijderd van onze uitstekende faciliteiten.

 

Gratis Stofzuigen
Gratis Mattenreinigen
Gratis bandenpompen
Geen wachttijden
Gloednieuwe carwash
Waspas korting!