DE wasstraat van Zwijndrecht, Mikeys Carwash!

Is uw voertuig toe aan een schoonmaakbeurt? Dan bent u bij Mikeys Carwash Zwijndrecht aan het juiste adres. Met behulp van de nieuwste geavanceerde technieken verlaat uw voertuig zichtbaar schoner onze wasstraat.


Moderne wasunits

Wij beschikken bij wasstraat Zwijndrecht over twee in Italië ontworpen Stargate S111 wasstraten van Aquarama, die uw voertuig binnen slechts drie tot vijf minuten brandschoon wassen. Dankzij de extra hoogte zijn deze wasstraten ook geschikt voor hogere voertuigen zoals bestelbussen. Verder beschikken deze hypermoderne wasunits over drie verschillende hoge druk systemen zodat iedere vieze plek op uw wagen optimaal wordt bereikt. Dankzij de gevoelige borstels van zacht textiel wordt uw wagen opgepoetst totdat deze glimt, zonder krassen. Op ieder detail wordt gelet, zo krijgen de wielen een eigen behandeling door speciaal voor de wielen ontworpen hogedrukspuiten en roterende borstels. Als een extra kan er ook nog worden gekozen voor een laagje wax. Deze wordt optimaal verspreid dankzij spuitkoppen die de contouren van uw voertuig zo nauw mogelijk volgen. Na de behandeling wordt uw wagen in slechts één passage gedroogd door een krachtige blazer, zodat u zo snel mogelijk weer op weg kunt vanaf onze autowashal en van het resultaat kan genieten.

Interieur schoonmaken

Behalve dat uw wagen er natuurlijk van buiten zo goed mogelijk uit moet zien, kunt u ook bij wasstraat Zwijndrecht terecht voor de verzorging van het interieur. Wij bieden hiervoor maar liefst acht stofzuiger plaatsen, zo hoeft u nooit lang te wachten. Met de aanwezige mattenkloppers krijgt u het straatvuil uit de vloerbedekking. Mocht er nog hardnekkig vuil blijven zitten op uw matten na het kloppen en stofzuigen, dan beschikken wij ook over een mattenreiniger zodat u zeker met een schoon resultaat vertrekt. En vergeet bij uw bezoek aan Mikeys Carwash Zwijndrecht dan natuurlijk niet om de banden op de juiste spanning te brengen met onze luchtvoorzieningen, dan gaan ze langer mee en rijdt u comfortabeler.

Betaalbaar en bereikbaar

Voor de kosten hoeft u het niet te laten, want wij bieden de verschillende wasprogramma’s in de wasstraat Zwijndrecht aan voor de scherpste tarieven. Om het nog mooier te maken is het stofzuigen, mattenkloppen en banden oppompen zelfs helemaal gratis! Geen reden dus om nog langer in een vuile wagen rond te rijden. Laat u ook niet tegenhouden door het weer, want onze autowashal is overdekt zodat alleen uw auto en niet uzelf nat wordt. De autowashal is ideaal gelegen nabij het centrum van Zwijndrecht, vlak naast de A16. Zo liggen wij op slechts 20 minuten rijden vanaf Rotterdam. Ook vanaf Dordrecht is het een kort ritje van een klein kwartiertje. Rijden in een schoon voertuig biedt meer comfort en plezier. Kom daarom eens langs bij onze autowasstraat in Zwijndrecht en ervaar zelf wat voor verschil onze uitstekende faciliteiten voor uw wagen kunnen maken.