Vermeij verbaasd Carwash branche

Niet alleen de inwoners van Zwijndrecht zijn erg onder de indruk van de grote plannen die Mike Vermeij (27) ondertussen heeft waar gemaakt in Zwijndrecht. Blij is ze zelfs zegt een vrouw die uit vreugde een bos bloemen komt brengen terwijl de proefwassingen hard aan de gang zijn. Ik kan niet wachten tot de wasstraat open is roept ze! Al jaren zijn Mike en zijn 4 hoofdig team een begrip in Zwijndrecht. Nadat Mike jaren als franchise nemer van de wasstraat de walvis met beperkte middelen en afhankelijk van keuzes van het management van de walvis de stap durfde te zetten zijn visie, ambitie en dromen waar te maken kwam de verhalen stroom al snel op gang in de carwash branche.

Nieuwe techniek, locatie en Directeur!

Vermeij kreeg het voor elkaar zijn hele team mee te nemen, een prachtige nieuwe locatie te vinden aan de W. Snelliusweg 98 te Zwijndrecht (aan de A16) en liet de hele branche versteld staan van zijn vooruitstrevende visie op wat een Carwash zou moeten bieden! Het resultaat was dat de grote vakbladen en websites als Carwash Pro zich direct melden voor een interview en het naadje van de kous te weten te komen. Zo verschenen er 3 artikelen op Carwashpro.nl zoals; Van Franchisenemer tot directeur.

De Ambities van Vermeij werden werkelijkheid en met een kleine vertraging opent de Carwash dan ook Eind Maart de deuren! Naast een team dat al jaren lang gedreven is en op elkaar ingespeeld, veel ervaring heeft en bekent staat als uitermate klantvriendelijk zult u zich verbazen over de Carwash, Dag washok, Welkom Autowasstraat 2.0! We adviseren u eens een kijkje te gaan nemen, de carwash zal naar verluid openen met een altijd prijs krasactie waarbij u na elke wasbeurt een kraslot krijgt!

Helaas schijnt er nogal veel verwarring te zijn, de voormalige huurder van het pand waar Mikey’s Carwash zijn autowasstraat zal openen heeft absoluut niets met Mikey’s Carwash van doen. Helaas bleken nog enkele mensen in het bezit van was tegoed van deze ondernemer en blijven gedupeerd achter. Ondanks dat Vermeij zijn Mega investeringen zal moeten terug verdienen is hij toch erg bewogen over deze gedupeerde, hij zal natuurlijk niet alle tegoeden voor zijn rekening kunnen nemen, maar wil als blijk van medeleven toch laten zien dat Mikey’s carwash een bedrijf is met een hart voor mensen en meldt dat wanneer u nog een tegoed heeft van het opgeheven bedrijf autowashal, u vraagt langs te komen met de pas en persoonlijk te kijken of hij u pijn enig sinds kan verwachten.

Ook dit laatste spreekt maar weer eens over het type mens achter de onderneming.