Busjes & bedrijfswagens wassen bij Mikeys Carwash Zwijndrecht

Bij mikeyscarwash.nl kunt u terecht voor de totale voertuigverzorging, dus ook voor het wassen van uw busjes biedt mikeyscarwash.nl de juiste behandeling. De Mikeys Carwash is een goedkope en snelle wasstraat gelegen in Zwijndrecht, centraal tussen steden als Dordrecht en Rotterdam. Door zijn ligging naast de A16 kunt u er met uw bus gemakkelijk komen. De Mikeys Carwash maakt gebruik van een nieuwe geavanceerde techniek geïmporteerd uit Italië die in Nederland nog vrij onbekend is.


De carwash voor busjes & bedrijfswagens

De wasstraat is daardoor modern en geavanceerd waardoor uw busjes brandschoon uit de wasunits komen. De wasunit is verhoogd waardoor uw bedrijfs-, personen-, laad- of bestelbus gemakkelijk door de washal past. Bij de Mikeys Carwash kennen we de moeite van het vinden van een goede autowashal die ook de hoogte van een busje aan kan. Doordat het moeilijk is om een goede wasstraat te vinden voor het wassen van een verhoogde auto of bus, hebben we besloten te investeren in de Stargate S111 die in het geval van een voertuig langer dan 5 meter lang een hoogte van 2.5 meter aankan. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het beschadigen van uw bus of zelf de moeite te nemen om hem te wassen. Bij de Mikeys Carwash zijn uw busjes razendsnel klaar. We bieden twee soorten behandelingen aan, vanaf maar liefst 3,5 minuten.

De Stargate S111

Zoals eerder al naar is gerefereerd, gebruiken we bij de Mikeys Carwash de Stargate S111 voor het wassen van uw busjes. Deze biedt technieken die ervoor zorgen dat uw bus 100% schoon wordt. De Italianen weten natuurlijk alles van uiterlijke schoonheid en het Italiaanse bedrijf dat de Stargate S111 heeft geproduceerd, Aquarama, staat bekend om zijn innovatieve en creatieve oplossingen in was-technologie. De machine waarin de Mikeys Carwash heeft geïnvesteerd kan een hoge capaciteit aan waardoor uw bus in perfecte staat uit de straat komt. Of u nu een personenbus of laadbusje heeft, de Stargate S111 zal ervoor zorgen dat uw busjes brandschoon worden gewassen door zijn twee complete passages met borstels voor extreem hoogwaardige afwerking. Een laadbusje of bestelbus kan natuurlijk in veel gevallen sneller vies worden, in dat geval kunt u kiezen voor een langere was-behandeling. In het geval van een personenbus is een kortere behandeling misschien al voldoende. Bij de Mikeys Carwash kunt u zelf uw programma kiezen met verschillende wasmiddelen en wax toepassingen.

Complete ervaring

Bij de Mikeys Carwash hoeft u nooit lang te wachten wanneer u uw busjes wilt laten wassen. Om ervoor te zorgen dat de wachttijd minimaal is heeft de Mikeys Carwash twee machines naast elkaar staan en daarnaast is de behandeling zo kort dat ook als de machines bezet zijn u in de tijd van een kopje koffie weer buiten staat. Ons team zorgt ervoor dat uw bus blinkend uit de machine komt waardoor uw bus perfect aansluit bij de reputatie van uw bedrijf, namelijk brandschoon. Een vies busje dat uw logo overschaduwt is natuurlijk geen goed visitekaartje. De Mikeys Carwash lost dit met passie voor u op.