Een Gloednieuwe 30 meter lange Isobal TC kettingbaan wasstraat!

Wassen met zuiver bronwater met een Duitse hardheid van 0!

De gehele Carwash is voorzien van een gloednieuwe veiligheid anti slib vloer.

Top Kwaliteit professionele caramba producten voor een optimale Reiniging en Onderhoud voor uw wasbeurt.

Gratis Stofzuigen
Gratis Mattenreinigen
Gratis bandenpompen
Geen wachttijden
Gloednieuwe carwash
Waspas korting!

Een volledig nieuwe carwash begon bij de vloer!

De vloer moest eenvoudig te reinigen zijn, het loopgedeelte moet antislip zijn, want bij calamiteiten moet men snel ter plaatse kunnen zijn. Een andere eis was dat de vloer grip moest bieden aan het uiteinde waar de auto’s de wasstraat verlaten. Dit deel buigt af naar links naar het stofzuigerplein waardoor het belangrijk is belangrijk dat wagens niet wegglijden. Een gloednieuwe MesaCon 6000 troffelvloer vloer bedekt de gehele hal voorzien van een antislip laag op de gewenste plaatsen.

De medewerkers van Mikey’s Carwash hebben de ervaring opgedaan als franchisenemer bij het lokale wasbedrijf in Zwijndrecht. Omdat de locatie niet voldeed aan de wensen en behoefte van de medewerkers hebben we besloten een gloed nieuwe carwash op te richten. Er staat dus een ervaren team met bekende gezichten voor u klaar!

Gloednieuwe techniek en locatie, oude vertrouwde medewerkers, service en klantvriendelijkheid!

Klanten kunnen genieten van een betere kwaliteit wasbeurten & meer service op het ruim 800 m² stofzuigerplein dat is voorzien van 19 stofzuigplekken voorzien van een centraal stofzuigsysteem van Ergox met minimaal 4 meter brede ruimte om uw wagen te stofzuigen! Tevens Zijn er door Hansa Service een doekjes machine en perslucht installatie geplaatst zodat u gratis uw banden op spanning kunt brengen en zullen klanten groot voordeel halen uit een geavanceerd kassa systeem van Extendas dat aan de wasstraat wordt gekoppeld.

Kortom de aller nieuwste techniek wasstraat in onze 30 meter lange & supersnelle Istobalt TC kettingbaan, die makkelijk 80 wassingen per uur kan verwerken. Ook voor de chemie van wasproducten is de beste kwaliteit gekozen en zullen we met Caramba Nederland producten werken.

Onze leveranciers, wij werken enkel met de beste van beste gespecialiseerde bedrijven!

Bij MikeysCarwash mag u een carwash V2.0 verwachten!

Onze 30 meter lange gloednieuwe  Istobal TC Wasstraat, wast met zuiver bronwater en kan makkelijk 100 auto’s per uur verwerken! De nieuwste techniek met de klantvriendelijkheid, service, acties en aantrekkelijke prijzen die u van ons gewent bent!