Autowassen in Zwijndrecht? Mikeys Carwash!

Is uw wagen weer nodig toe aan een poetsbeurt? Geen tijd of zin om zelf met de hogedrukspuit of spons aan de slag te gaan? Bij Mikeys Carwash Zwijndrecht hebben wij dé oplossing voor u.


Dankzij de nieuwste techniek op het gebied van autowassen ziet uw voertuig er in een mum van tijd weer brandschoon uit. Als een van de eerste autowashallen in Nederland beschikken wij over twee nieuwe Aquarama Stargate S111 wasstraten. Dit zijn hypermoderne uitvouwbare wasunits die uw auto of bedrijfswagen binnen 3,5 minuut helemaal schoon en droog opleveren. Dankzij de extra hoogte kunt u ook met uw bestelbus bij ons terecht.

Een uitgebreide wasbeurt

Na het kiezen van een scherp geprijsd wasprogramma op de automaat wordt uw auto eerst voorgewassen door een hoge druk systeem met drie aparte spuitkoppen. De horizontale wasboog is in drie standen te verstellen zodat de contouren van uw wagen optimaal worden gevolgd tijdens het autowassen. Het waterspuit systeem aan weerszijden van de wasstraat zorgt er ondertussen voor dat iedere hoek wordt bereikt. De wielen krijgen zelfs een afzonderlijke wasbeurt dankzij de kantelende hogedrukspuiten met roterende waterstraal. Na het voorwassen wordt uw wagen verder opgepoetst door twee verschillende types borstel van zeer zacht materiaal. De borstels van Carlite staan wereldwijd bekend om hun fijngevoeligheid. Zo is het wetenschappelijk bewezen dat zelfs na 12 maanden van regelmatig poetsen de auto de oorspronkelijke kleur behoudt. De zijborstels van hoogwaardig textiel bereiken zelfs de lastigste plekken zodat er na het autowassen niks meer met de hand hoeft te worden bijgewerkt. Eventueel kunt u nauwkeurig een laagje wax laten aanbrengen. Dit laagje wax biedt vele voordelen, buiten dat het uw wagen prachtig laat glimmen. Het beschermt onder andere de kleurlaag tegen krassen, uitlaatgassen, strooizout, vogelpoep en verkleuring door zonlicht. Na het autowassen wordt uw voertuig netjes gedroogd door de krachtige elektrische blazer, zodat er geen watersporen achterblijven.

Snel en gemakkelijk

Dit klinkt als een zeer uitvoerige behandeling, maar het autowassen kost u slechts maximaal 3,5 minuten! Zo kunt u ook even snel tussendoor uw wagen van een schoonmaakbeurt voorzien en hoeft u nooit lang te wachten tot uw voorgangers klaar zijn. Naast het laten glimmen van de buitenkant van uw auto kunt u bij ons in Mikeys Carwash Zwijndrecht terecht voor het schoonmaken van uw interieur dankzij onze acht gratis stofzuiger plaatsen. U kunt ook bij ons terecht voor het reinigen en kloppen van uw matten of het gratis oppompen van uw banden. Lijkt het u wat om weer rond te rijden in een auto die als nieuw aanvoelt? We zijn goed te bereiken dankzij onze ligging langs de A16 nabij het centrum van Zwijndrecht, op 20 minuten rijden vanaf Rotterdam. Ook vanaf Dordrecht is het slechts een kort ritje naar de goedkoopste en snelste autowashal van Zwijndrecht.